maanantai 19. maaliskuuta 2012

Oy Homokorjaamo Ab


Pitääkö eheyttää, ja jos pitää, niin kenet pitäisi eheyttää? Tämä tarina ei ole tosi, mutta voisi olla. Vai onko se tosi, mutta se ei voisi olla? Kirjoitus on syntynyt epäluulosta ja inhosta uskonnollista toisten elämällä mestarointia kohtaan.

Isä Henkonen: - Haloo. Homokorjaamo Isä, Poika ja Yrjö Henkonen.
N.N: - N.N päivää. Jaa, teillä on tämmöinen liiketoiminta. Jos teille toisi yhden homoseksuellin eheytettäväksi, niin mitä maksaisi?
Isä Henkonen: - Emme veloita mitään, mutta lahjoituksia saa antaa. Saamme rahoitusta myös aikamme pyhiltä. Meille korjaajille riittää, että Jumala saa tehdä meidän töitä, tai siis tarkoitan, että me saamme tehdä Jumalan töitä.
N.N.: - Miten tämä eheyttäminen sitten tapahtuu?
Isä Henkonen: Riippuu vähän, miten paatuneesta tapauksesta on kyse, mutta suggestiolla, kevyellä painostuksella ja helvetin ilosanomalla lähdemme liikkeelle. Vaikeissa tapauksissa pitää ottaa kovemmat keinot käyttöön, mutta osakkaamme, ja velipoikani, Yrjö Henkonen osaisi niistä kertoa paremmin.
N.N.: Kuulostaa vähän rajulta.
Isä Henkonen: No mutta hyvällä asiallahan tässä ollaan. Meillä on kolme korjausohjelmaa, joista voidaan räätälöidä sopiva. Ne ovat 1) Homofoobikon Spesiaali, 2) Vihaa ja Inhoa Kälviällä ja 3) Fundamentalistin Haave.
N.N. Jaahas. Mitä eroa noilla sitten on?
Isä Henkonen: Ei niillä muuta eroa ole, kuin että kuittiin tulee vain eri merkintä.
N.N.: Onko potilaille tullut sivuvaikutuksia?
Isä Henkonen: Ainahan sitä nyt jotain pientä tulee, mutta kyllähän rakastava taivaanisä omistaan huolen pitää. Eihän munakastakaan tehdä rikkomatta munia.
N.N.: Onko teillä ollut onnistuneita korjauksia?
Isä Henkonen: Olemme eheyttäneet täysin kolme homoseksuellia, tosin heistä kaksi on sittemmin perunut eheytymisensä. Kolmannesta meillä ei ole tietoa.
N.N.: Vai niin. No, varsinainen asiani oli, että sain teille ensi viikolle peruutusajan. Pidetään lääkitys siihen asti ennallaan. Olisi parempi, jos ette tässä välissä ota uusia eheyttämisen tarpeessa olevia korjattavaksi. Sovitaanko niin? Sen pitää muutenkin loppua.
Isä Henkonen: No hyvä on sitten, tehdään niin. Tehän meistä se psykiatri olette.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti